Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Požega: “Roditeljski sastanak” – Tin Sedlar stand-up show @Gradsko kazalište

February 21 @ 20:00 - 21:30

8€

21.02.
Gradsko kazalište Požega
20:00 h

“Dragi ljudi iz Požege i okolice, prvi put solo dolazim kod vas i to sa svojim najnovijim stand-up showom” Roditeljski sastanak”, najiskrenijem i najživotnijem showu kojeg imam. Dan je srijeda – taman da tjedan presječemo smijehom. Nadam se da se vidimo!” 🙂

„Roditeljski sastanak“ četvrti je one man show Tina Sedlara. Nakon show-ova „Ukratko“, „Pozitivan šok“ i „Treći dejt“, vrijeme je za show koji bi mogao biti najiskreniji i najživotniji. Unutra će biti uključen materijal koji je pisan od 2019. do 2022. godine, a dio materijala će i prvi put biti izvedeno baš na ovoj večeri.
Prvi koraci roditeljstva, panika prije roditeljstva, sjećanje na školske dane, anegdote i rad u školi – sve su to teme koje će novopečeni tata obraditi u ovoj večeri.

Koji vam je školski predmet bio najdraži, a od kojeg ste imali traume? Jeste li bili štreberi ili kampanjci? Koja profesorica je izazivala strah i trepet? Koliko puta ste pitali „Za koliko zvoni?“ Kako je vratiti se u školu u odrasloj funkciji? Kako preživjeti uzimanje zadnje čokoladice u kući u kojoj je trudna žena? Koliko je teško biti roditelj? Zašto beba postane tvoj cijeli svijet?
Hoćete li dobiti odgovore na ova pitanja? Ne znamo, ali vjerujemo da ćete se dobro zabaviti.

Ulaznice u prodaji!
Možete ih nabaviti u Gradskom kazalištu Požega. ✍️

Vidimo se na roditeljskom sastanku! 😊
U slučaju nemogućnosti dolaska, napišite ispričnicu, inače se dobije neopravdani.

Details

Date:
February 21
Time:
20:00 - 21:30
Cost:
8€
Event Category:

Venue

Gradsko kazalište Požega