Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PREMIJERA! Zagreb: „Roditeljski sastanak“ – Tin Sedlar stand up comedy @Vidra

December 2 @ 20:00 - 21:30

80kn

PREMIJERA – 2.12. u Kazalištu Vidra (Zagreb) u 20 sati.
„Dragi ljudi, vrijeme je za premijeru mog novog, 4. po redu, solo show-a! Zajedno ćemo se družiti s vrlo životnim temama u kojima će se prepoznati sadašnji i budući roditelji, ali i svi oni koji iz nekog razloga ne žele biti roditelji. Također, bit će tu i školskih trenutaka koje smo apsolutno svi prošli. Provest ću vas kroz svoju životnu priču na sebi svojstven način – nespretno, ali simpatično. Istovremeno me strah i jedva čekam – otprilike isto kao kad sam iščekivao rođenje svog djeteta. Nabavite ulaznice za premijeru i vidimo se 2.12. u petak u kazalištu Vidra!“ 😊
_____________________________________
„Roditeljski sastanak“ četvrti je one man show Tina Sedlara. Nakon show-ova „Ukratko“, „Pozitivan šok“ i „Treći dejt“, vrijeme je za show koji bi mogao biti najiskreniji i najživotniji. Unutra će biti uključen materijal koji je pisan od 2019. do 2022. godine, a dio materijala će i prvi put biti izvedeno baš na ovoj večeri.
Prvi koraci roditeljstva, panika prije roditeljstva, sjećanje na školske dane, anegdote i rad u školi – sve su to teme koje će novopečeni tata obraditi u ovoj večeri.
Koji vam je školski predmet bio najdraži, a od kojeg ste imali traume? Jeste li bili štreberi ili kampanjci? Koja profesorica je izazivala strah i trepet? Koliko puta ste pitali „Za koliko zvoni?“ Kako je vratiti se u školu u odrasloj funkciji? Kako preživjeti uzimanje zadnje čokoladice u kući u kojoj je trudna žena? Koliko je teško biti roditelj? Zašto beba postane tvoj cijeli svijet?
Hoćete li dobiti odgovore na ova pitanja? Ne znamo, ali vjerujemo da ćete se dobro zabaviti.
Ulaznice: 80 kn
Online kupovina:
https://kazalistekerempuh.mojekarte.hr/hr/roditeljski-sastanak/tickets-604808.html?fbclid=IwAR3l1frwFfjJIhFBspA3b_hOIi0Cu-eyREOkCgJCGmIPrloES3F2S9f4vl0

Ulaznice možete kupiti i fizički na blagajni kazališta Vidra (Draškovićeva 80).
Cijena na blagajni: 80 kn
Cijena studenti i umirovljenici: 60 kn
Cijena za grupe (10+): 60 kn
Vidimo se na roditeljskom sastanku! 😊
U slučaju nemogućnosti dolaska, napišite ispričnicu, inače se dobije neopravdani.

Details

Date:
December 2
Time:
20:00 - 21:30
Cost:
80kn
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1093706091332197/

Venue

Kazalište Vidra
Draškovićeva 80
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Phone:
01 4810 111
Website:
http://www.scenavidra.hr/raspored-nadolazecih-predstava/