Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Varaždin Stand up by Studio Smijeha vol. 7

February 15 @ 20:30 - 22:30

30kn

Draga ekipo Varaždina,

naša super suradnja sa Baseball Barom se nastavlja pa vas dolazimo nasmijavati 7. put u subotu 15.02.. kada će nastupiti Tin Sedlar, Goran Vinčić, a iz Srbije nam dolazi poseban gost Nenad Shilja Stefanovski

Tin Sedlar

Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu i radi kao pedagog u osnovnoj školi. Poznat je po tome što neugodne situacije može učiniti još neugodnijima i uopće mu zbog toga nije neugodno. Da je žensko, zvao bi se Lea i nosio bi minice i štikle. S obzirom da se ipak rodio kao muško, zove se Tin i nosi štikle. Voli glumiti u predstavama za djecu jer je i sam dijete – unutra i izvana. Stand up ga opušta i ostvaruje mu rijetke želje da nekome govori s visoka..

Goran Vinčić

Vinča je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar.

Upad je 30 kn

Vidimo se u subotu 😉
Pretprodaja ulaznica na šanku Baseball Bar

Details

Date:
February 15
Time:
20:30 - 22:30
Cost:
30kn
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/189139975503534/

Venue

Baseball Bar Varaždin

Organizer

Studio Smijeha
Phone:
095 5103 129
Email:
ulaznice@studiosmijeha.hr
Website:
http://studiosmijeha.hr/