Iako sam po struci pedagog, najveću strast osjetio sam prema komediji. 13.12.2010. godine odlučio sam se za potez koji je u meni izazvao, do tada, najveći izvor treme – prijavio sam se na open mic večer (večer otvorenog mikrofona) u Purgeraju u Zagrebu. Na toj amaterskoj večeri ušao sam u finale, da bih dva tjedna nakon toga pobijedio u finalu i dobio priliku nastupati s prefesionalnim stand up komičarima u Comedy klubu „Studio Smijeha“. 3.2.2011. došao je i taj nastup na toj profesionalnoj večeri – trema, uzbuđenje i strah je jedino čega se sjećam prije nastupa. Međutim, nastup je prošao vrlo dobro i dobio sam motivaciju da se nastavim baviti stand up komedijom.

Početkom 2012. godine postao sam stalnim članom Comedy kluba „Studio Smijeha“ i to je bio veliki korak u mojoj karijeri jer sam počeo imati konstantne nastupe i česta gostovanja u druge gradove i države. Radeći kao stand up komičar počela su se otvarati mnoga vrata pa sam tako 2013. godine snimio i prvu reklamu za kino „Cineplexx“ zajedno s kolegama.

Ipak, najveći doseg moje dosadašnje karijere dogodio se 4.4.2014. godine kada sam imao premijeru svog One Man Showa „Ukratko“ koji obuhvaća najbolji/najdraži materijal koji sam napisao u prve tri-četiri godine bavljenja stand up komedijom i koji me predstavlja kao osobu i komičara te me svaka nova izvedba tog showa veseli.

Međutim, osim stand up komedije, imao sam veliku ljubav prema kazalištu. Kao dijete sam često odlazio u kazalište i gledao predstave te sam silno želio jednog dana biti na daskama koje život znače. 2017. godine to se i ostvarilo. Naime, kroz stand up komediju upoznao sam Zlatana Zuhrića Zuhru kojeg sam u ranijoj dobi obožavao gledati i slušati, odradili smo nekoliko nastupa zajedno i došli na ideju da napravimo kazališnu predstavu. Nakon mnogo sastanaka, dogovora, kombiniranja i kemijanja, došao je i dan kada je sadašnja hit komedija "Ocat i sin" ugledala svijetlo. Bilo je to 20.4.2017. godine u Garešnici. Nakon toga predstave su išle kao na traci, a osim po Hrvatskoj, nastupali smo po BiH i u Njemačkoj (Frankfurt). Kasnije smo postali stalna predstava zagrebačkog kazališta Vidra, kao što smo ostali i dan danas.

Nakon prvog One Man Show-a, nastupi su postajali sve češći i bilo je sve više angažmana. 23.9.2017. imao sam premijeru svog drugog One Man Show-a "Pozitivan šok", a samo nekoliko dana kasnije, 30.9.2017. godine imao sam čast nastupiti u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog na "Best of Regional Stand up vol II" večeri s kolegama iz bivše države.

Treća kruna moje stand up karijere dogodila se 17.10.2019. godine kada sam imao premijeru svog trećeg One Man Show-a "Treći dejt" u kojem govorim najdraži najnoviji materijal o muško-ženskim odnosima, vezama, seksu i svim popratnim temama. 13.11.2021. godina ova stand up predstava postala je stalna predstava kultnog zagrebačkog kazališta Vidra te je na stalnom repertoaru u Draškovićevoj 80.

U lipnju 2021. imao sam veliku čast jer sam na Festivalu pučkog teatra Omišalj/Čavle dobio nagradu ocjenjivačkog suda za najboljeg mladog glumca, ulogom sina u predstavi "Ocat i sin".

Trenutno sam u stand up komediji 11 godina i imam preko 900 nastupa po Hrvatskoj, Sloveniji, Bih, Srbiji, itd. Što se tiče predstave, 10.10.2020. godine Zuhra i ja smo našu predstavu "Ocat i sin" izveli jubilarni 100.put i vjerujem da nas još puno toga čeka u budućnosti.